U bent hier

School in de kijker

AGION wil graag op regelmatige basis recent gerealiseerde scholen (nieuwbouw of grondige renovatie) met AGION subsidies of binnen het DBFM – programma ‘Scholen van Morgen’ in de kijker plaatsen en opnemen in de rubriek ‘Mooie voorbeelden’ op de website.
 

GLS De Regenboog Zellik

Dinsdag 21 mei 2019 vond de officiële opening van de nieuwe lokalen van GLS De Regenboog en de buitenschoolse opvang Spinibo in Zellik plaats. Dit kon gerealiseerd worden met capaciteitsmiddelen van de Vlaamse overheid.

Het gebouw huisvest acht nieuwe klassen, een polyvalante zaal, sanitair en een keuken.

De polyvalente zaal op het gelijkvloers wordt gebruikt door de school als refter en als grote speelruimte voor de kinderopvang. Ook na de schooluren stelt de school de polyvalente zaal beschikbaar aan derden. Ook het sanitair en de keuken zijn voor gemeenschappelijk gebruik. De gang werd bewust breed gemaakt om klas overschrijdend werk mogelijk te maken.

Wilt u ook uw recent gebouwde of vernieuwde schoolgebouw in de kijker plaatsen?
Wij ontvangen graag een aantal representatieve foto’s (met vermelding van de fotograaf) samen met de naam en het adres van de school en een toelichting over het bouwprogramma op ons e-mailadres info@agion.be (of via We transfer).