U bent hier

Twee nieuwe aanbestedingen voor projectspecifieke DBFM-projecten gelanceerd

Vorige week werden 2 nieuwe aanbestedingen van het projectspecifieke DBFM-programma gepubliceerd. 

Het gaat om de Projectcluster KOBA en de vzw Scholengemeenschap Lanaken.

De Projectcluster KOBA bestaat uit 7 scholenbouwprojecten namelijk (1) St.-Norbertus en St.-Lodewijk te Antwerpen, (2) Technicum Noord-Antwerpen te Antwerpen, (3) Moretus 1 – campus bovenbouw te Antwerpen (Ekeren), (4) GVBS JOMA te Antwerpen (Merksem), (5) GVBS Sint-Catherina te Stabroek, (6) Sint-Jan Berchmanscollege te Malle en (7) Sint-Ursula te Lier.

Het project vzw Scholengemeenschap Lanaken zal een nieuwbouw realiseren voor de drie fuserende onderwijsinstellingen: Technisch Instituut Sparrendal, Sint Vincentiusmiddenschool en het Heilig Hartcollege.

AGION treedt gedurende de selectiefase op als aanbestedende overheid voor de plaatsing van de opdracht die bestemd is voor het schoolbestuur. De totale opdracht wordt indicatief geraamd op 56,8 miljoen euro zonder btw (voor de Projectcluster KOBA) en 25,6 miljoen euro zonder btw (voor vzw Scholengemeenschap Lanaken). De gunning vindt plaats na een mededingingsprocedure met onderhandeling.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun aanvragen tot deelname indienen tot uiterlijk 20 oktober 2020 (voor de Projectcluster KOBA) en 23 november 2020 (voor vzw Scholengemeenschap Lanaken) .

Lees hier de aankondigingen van deze opdrachten in het Bulletin der Aanbestedingen (Projectcluster KOBA) / Bulletin der Aanbestedingen (vzw Scholengemeenschap Lanaken) en in het Publicatieblad van de Europese Unie (Projectcluster KOBA) / Publicatieblad van de Europese Unie (vzw Scholengemeenschap Lanaken).

Publicatiedatum: 08-07-2020