U bent hier

School in de kijker

AGION wil graag op regelmatige basis recent gerealiseerde scholen (nieuwbouw of grondige renovatie) met AGION subsidies of binnen het DBFM – programma ‘Scholen van Morgen’ in de kijker plaatsen en opnemen in de rubriek ‘Mooie voorbeelden’ op de website.
 

College ten Doorn Eeklo

Dit project maakt deel uit van het DBFM-programma ‘Scholen van Morgen’ en omvat
10 739m² en werd uitgevoerd in 2 fases. In de 1ste fase vond de nieuwbouw voor de middelbare school plaats en in de 2de fase de renovatie van een bestaand gebouw. De aanleg van een overdekte speelplaats en parkeer- en manoeuvreerruimte maken ook deel uit van het bouwprogramma.

De nieuwbouw omvat klas-en vaklokalen, refter, technische ruimte en sportzalen. De renovatie van het bestaand gebouw omvat gerenoveerde klas-en vaklokalen, studiezalen, technische ruimte, open en overdekte speelplaats, parkeer- en manoeuvreerruimte. In 2017 werd de 1ste fase opgeleverd. Midden 2018 volgde de 2de fase. (foto's @ AG Real Estate)

Wilt u ook uw recent gebouwde of vernieuwde schoolgebouw in de kijker plaatsen?

Wij ontvangen graag een aantal representatieve foto’s (met vermelding van de fotograaf) samen met de naam en het adres van de school en een toelichting over het bouwprogramma op ons e-mailadres info@agion.be (of via We transfer).