U bent hier

Bouwprogramma

Op 28 mei 2019 werd de moderne, energiezuinige nieuwbouw voor de gemeentelijke basisschool in Lille opgeleverd! De sterk verouderde gebouwen op de site werden gesloopt, met uitzondering van de kapel, deze werd geïntegreerd in het project.
De nieuwe klassenvleugel bestaat uit 12 ruime klassen, lokalen voor levensbeschouwing, crea en technologie, lokalen voor de ondersteunende diensten, een zorglokaal en een sanitair blok. De kapel op het gelijkvloers werd tot een ruime polyvalente ruimte omgebouwd en op de verdieping komt er een eetzaal. De grote raampartijen en met openheid tussen de lokalen d.m.v. een vide in de centrale gang zijn duidelijk aanwezig. Er zijn ook speelvriendelijke en groene speelplaatsen voorzien en een grote fietsenstalling aanwezig. 

Projectfoto's

Buitenaanzicht