U bent hier

Bouwprogramma

Het complex bestaat uit een gelijkvloerse en een eerste verdieping. Kinderdagverblijf en kleuterschool hebben een gemeenschappelijke ingang aan de voorzijde. De ingang is verkeersluw en geeft uit op een nieuw openbaar plein. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een grote tuin voor de kinderen, met speeltuigen, veel groen en een losstaande luifel om onder te spelen als het regent. De klasjes aan de zijkant van het gebouw hebben elk een eigen tuintje met telkens verschillende bomen en planten.
 
De nieuwe kleuterschool biedt plaats aan circa 175 kleuters. In het nieuwe kinderdagverblijf kunnen dertig kindjes van nul tot drie jaar worden opgevangen in twee leefgroepen, één op de gelijkvloerse en één op de eerste verdieping. Dat is meer dan in het vroegere verblijf waar er slechts ruimte was voor maximum twintig peuters van 18 maanden tot drie jaar.

Projectfoto's

Buitenaanzicht